Σεμινάριο
Σιροπιαστά Βηρυτού (10 ωρών)

Εισηγητής: Αζζάμ Ζοζέφ - Pastry Chef

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ διοργανώνει επαγγελματικό σεμινάριο «Σιροπιαστά Βηρυτού» με το Μάστερ των Σιροπιαστών Ζοζέφ Αζζάμ.
Μάθε τα μυστικά των σιροπιαστών, για να είσαι πετυχημένος και  να ακολουθείς τις εξελίξεις.

Θα μάθετε:
Δάχτυλα, Μπρασελέ, Τρίγωνα, Μαντηλάκια, Ρόμπος, Σαβιέτ, Σαβιέτ άχνη και αμύγδαλο, Κανταΐφι, Μπουκίτσα καρύδι, Ατομικό, Τρίγωνα φιστίκι, Μπούρμα, Μπακλαβά, Οσμαλιέ.

Δείτε τι θα μάθετε να φτιάχνετε, στη σελίδα μας στο facebook.

 

Ποιος είναι ο Ζοζέφ Αζάμ;

Είναι ιδρυτικό μέλος στη Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος. Ως ζαχαροπλάστης γνωρίζει όλη την γκάμα των γλυκών της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης (γαλλικά, ευρωπαϊκά, ελληνικά). Η εξειδίκευσή του όμως είναι η Ανατολίτικη Ζαχαροπλαστική, λόγω και της καταγωγής του από το Λίβανο. 

Υπηρετεί το επάγγελμα της  Ζαχαροπλαστικής  επί 30 χρόνια. Ξεκίνησε από την ηλικία των 16 ετών και μετά τη σχολή Ξενοδοχειακών Επαγγελμάτων πέρασε από τη θεωρία στην πρακτική με την παρασκευή χειροποίητου φύλλου Βηρυτού!

Όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθεί σεμινάρια για επαγγελματίες, συμμετέχει σε επιδείξεις και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα διδάσκοντας!

Έχει συνεργαστεί ή συνεργάζοται με μαγαζιά στη Βόρεια Ελλάδα, με το μαγαζί του Φίλιππα Γαβανά στη νότιο Ελλάδα, στην Κρήτη με το εργοστάσιο του Σαβουϊδάκη και στον Κρητικό Φούρνο. Στην Αθήνα, με την Passarella, με τον Βάρσο, με το "Φύσις" που χρησιμοποιεί βιολογικές πρώτες ύλες (ζάχαρη, αλεύρι, γάλα, βούτυρο) και πολλά ακόμη.